Opis forum
szanowny klanie co powiecie na pierwszy test naszych umiejetnosci:: ;p moge umowic spara z klanem "jacarta".
Jest to silny klan wiec zastanowmy sie nad tym w razie czego mecz odbylby sie na ich serwerze. Na razie nie wiem po ilu wiem tylko ze maja 12 czlonkow, jednym z nich jest mojkolega tak wiec moglbym ustawic jakis mecz, co Wy na to??
Administrator
Bardzo dobra myśl.Ja też o tym myślałem,ale nie wiedziałem z kim.Myslałem o klanie 605, ale widzę że mamy amibitnych członków w klanie.Więc tak ja się zgadzam,ale skontaktuje się z toba jak pogadam z Szają.
Szczere gratulacje.
ja mam zapytanie xD wiem ze to sie nie wiąże z tematem meczu ale o co chodzi z wątkiem "statystyki"?? xD bo nie lapie xD
a jezeli chodzi o ten klan jacarta to moze najpierw zapykajmy z "605" albo "MC" wiem ze na bank jacarta jest lepsza bo tam 90% to na steamie wymiata a jezeli nie wygramy z 605 lub MC to nie ma sensu sie osmieszac z jacartą takie jest moje zdanie ale jezeli sie uprzecie na jacarcie to nie ma problemu ustawie i po robocie. po prostu mysle ze nie ma sensu sie od razu na gleboka wode rzucac ;p
Ostatnio edytowany przez Kr@To$ (2009-01-07 21:27:32)
Administrator
ja mysle zeby tez jakis poczatkowy klan znalezc i Z nim sobie puknac.musze poszukac w rankingu.
jak nie wygramy wrazie co z MC to znaczy ze botyyy jestesmy:D a jak wygramy to bedziemy czity w ich oczach heh
Administrator
ma ktoś jakiś kontakt z tym klanem MC
gadalem z code to on mi mowil zeby wszystko ustalac z "molesta" bo to on tam rzadzi ;p
Administrator
ALE MA KTOś DO NIC NUMER GG